Strafrecht Advocaat uit Groningen

 

Moord, wapenhandel, drugs, mishandeling, vals geld, criminele organisaties, diefstal, beroving, overvallen; dagelijkse kost voor de mevrouw Schlepers, de strafrecht advocaat van Groningen. Regelmatig reist zij door heel Nederland naar cliënten in bijvoorbeeld de PI Veenhuizen, Zwolle, Lelystad etcetera. Bij het Hooghoudt Cellencomplex in Groningen komt zij regelmatig en bij de rechtbank en het hof is zij een bekend gezicht. Met als resultaat dat menig gevorderde gevangenisstraf bij een werkstraf is gebleven. Met passie en gedrevenheid begeleidt mr. Schlepers haar cliënten en gaat ze altijd voor goede afloop.

 

Expertise

Na het behalen van de master Strafrecht, Criminologische variant aan de Rijksuniversiteit Groningen is de bijzondere interesse in het strafrecht gebleven. Regelmatig volgt mr. Schlepers cursussen op het gebied van (de interpretatie van) forensisch bewijs, zodat zij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.
Strafrecht advocaat Mr. Schlepers behartigt de belangen van cliënten in Groningen en door heel Nederland. Zowel in eerste aanleg bij de politierechter en de meervoudige strafkamer van de rechtbank als in hoger beroep bij het gerechtshof kun je als strafrecht advocaat niet om haar heen.

Schlepers Advocatuur kan namens u een klaagschrift indienen wanneer goederen in beslag zijn genomen of wanneer uw rijbewijs in beslag is genomen.

Wanneer u wordt vrijgesproken vraagt Schlepers Advocatuur namens u schadevergoeding.

 

Neem direct contact op met de Strafrecht advocaat in Groningen

 

Tip 1. Vraag altijd om een strafrecht advocaat

De politie mag u negen uur vasthouden verhoor.

Voor verhoor en tijdens het verhoor heeft u (in veel gevallen) recht op een advocaat. U kunt een ‘voorkeursadvocaat’ opgeven en wanneer u geen voorkeursadvocaat heeft, wordt aan u een ‘piketadvocaat’ toegewezen.

Wanneer u strafrecht advocaat mr. M. Schlepers als voorkeursadvocaat opgeeft komt zij gratis bij u langs.

 

Tip 2. Maak gebruik van uw recht op verhoorbijstand

Veel verdachten leggen een verklaring af waar zij later op veroordeeld worden.

 

Tip 3. Maak gebruik van uw recht uw zwijgrecht

Wanneer u verdacht wordt van een strafbaar feit heeft u echter het recht om te zwijgen tegenover politie en justitie. Het is in het belang van iedere verdachte om gebruik te maken van het recht om te zwijgen, totdat u met uw strafrecht advocaat heeft gesproken en heeft overlegd.

De politie is verplicht u te wijzen op uw zwijgrecht. De politie zal wel proberen om u aan het praten te krijgen. Blijf daarom herhalen dat u gebruik maakt van uw zwijgrecht.

 

Tip 4. Onderteken uw verklaring niet als het niet klopt

Indien u een verklaring heeft afgelegd, lees deze nauwkeurig door. Zodra er iets in staat wat niet juist is, raadt Schlepers Advocatuur u aan de verklaring niet te ondertekenen. Een verklaring achteraf bij de rechter wijzigen is heel lastig wanneer u een handtekening heeft gezet, dus laat deze eerst controleren door een strafrechtadvocaat

 

Tip 5. Denk eraan dat u kunt worden afgeluisterd

Houdt er rekening mee dat telefoongesprekken kunnen worden afgeluisterd. Telefoongesprekken tussen verdachte en advocaat mogen niet worden afgeluisterd.

 

Tip 6. Bij inbeslagname van spullen, geen afstand doen

 

Tip 7. Werk niet mee aan een onderzoek

Voordat u uw advocaat heeft gesproken.

 

Als strafrecht advocaat in Groningen heeft mr. M Schlepers  aan een aantal spraakmakende zaken gewerkt, kijk op de pagina Publicaties en overtuig u zelf.

 

Neem direct contact op met de Strafrecht advocaat in Groningen

 

uw Strafrecht advocaat in Groningen

Beginnen met chatten
1
Direct contact
Bedankt voor de interesse in ons kantoor. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?