Pro Deo en Kosten

 

Gefinancierde rechtsbijstand

Mr. Schlepers procedeert regelmatig ‘pro deo’ anders gezegd u krijgt een vergoeding op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Zij is dus ook een sociaal advocaat.

 

Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand?

Wij vragen de toevoeging voor u aan. Als u in aanmerking komt voor een toevoeging dan wordt een eigen bijdrage opgelegd door de raad voor rechtsbijstand. Dit is afhankelijk van uw inkomen en/of vermogen.  Daarnaast kunnen samen met u kijken of er mogelijkheid is om hiervoor een bijzondere bijstand aan te vragen.

 

Gratis advies gesprek

Heeft u dringend hulp nodig? Dan zijn wij Per telefoon en e-mail direct bereikbaar. Wacht dus niet langer op een gratis informatief gesprek en maak een afspraak met advocaat mr. M Schlepers. Zij bekijkt uw opties en adviseert u geheel vrijblijvend.

Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden op ons invulformulier of email. Wilt u ons telefonisch spreken zijn wij te bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur op het telefoonnummer 050 – 211 00 40.

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

Verdere informatie over gefinancierde rechtsbijstand

Verdere informatie over pro deo, gefinancierde rechtsbijstand en de hoogte van de eigen bijdrage is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met Schlepers Advocatuur; wij staan u graag te woord.

 

Korting op de eigen bijdrage

In sommige gevallen kunt u korting krijgen op de eigen bijdrage. Daarvoor is een verwijzing  nodig van het Juridisch Loket. Hier kan Schlepers advocatuur u over adviseren.

Het Juridisch Loket is in Groningen gevestigd aan de Coehoornsingel 4. Het Juridisch Loket is telefonisch bereikbaar op het nummer 0900-8020.

Uurtarief

Indien u niet voor een toevoeging in aanmerking komt, dan zal een uurtarief in rekening worden gebracht (vanaf € 195,00 per uur exclusief kantoorkosten en BTW). Echter kan een afwijkend tarief worden afgesproken en er kunnen vaste prijsafspraken worden gemaakt: u kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Schlepers Advocatuur om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

Beginnen met chatten
1
Direct contact
Bedankt voor de interesse in ons kantoor. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?