Ondertoezichtstelling (OTS)

en uithuisplaatsing

 

Schlepers Advocatuur heeft veel ervaring in procedures waarbij de Jeugdbescherming/ Raad voor de Kinderbescherming betrokken is. Dus bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing?  Dan kan advocaat mr. M Schlepers u helpen, zij staat voor u en gaat tot het uiterste!

Regelmatig wijst de rechter een verzoek ondertoezichtstelling af, omdat mr. Schlepers aantoonde dat ouders het niet nodig hadden. Ook wordt regelmatig beslist dat kinderen thuis kunnen blijven of weer naar huis moeten, omdat mr. Schlepers de rechter kon overtuigen dat ouders wel zelf in staat waren voor hun kinderen te zorgen. Het kantoor heeft goed contacten met hulpverlenende instanties die in een vrijwillig kader kunnen ondersteunen, zodat een onderzichtstelling of uithuisplaatsing kan worden voorkomen.

 

U staat er niet alleen voor

Als een professionele organisatie zegt dat er een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing nodig is, dan sta je gelijk op achterstand en dan heeft u een gespecialiseerde familierecht advocaat nodig om die achterstand gelijk te trekken. Een gespecialiseerde familierecht advocaat, zoals mr. Schlepers, weet waar op gelet wordt door de kinderrechter en zij kan ervoor zorgen dat u een eerlijke kans krijgt. Een kans om zelf de regie te houden en/of te zorgen dat uw kinderen weer thuis komen.

Mr. Schlepers staat ouders bij en zij voert verweer tegen het verzoek.

 

Gezagsbeëindiging na ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing

Als instellingen vinden dat kinderen niet meer naar kunnen, het perspectief is niet meer bij ouders, dan wordt er een verzoek worden ingediend bij de kinderrechter tot beëindiging van het gezag. Ook hierin zal mr. Schlepers u bijstaan. Zij heeft veel ervaring op dit gebied en heeft vaak succes gehad. Probeer zo vroeg mogelijk een gespecialiseerde familierecht advocaat in te schakelen.

 

Vraag direct hulp bij een dreigende

ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing

 

Neem contact op!

Wacht niet langer op een gratis informatief gesprek en maak direct een afspraak met advocaat mr. M Schlepers. Zij bekijkt uw opties en adviseert u geheel vrijblijvend.

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 

 

hulp bij ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing

Beginnen met chatten
1
Direct contact
Bedankt voor de interesse in ons kantoor. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?