Familierecht Advocaat in Groningen

 

 

 

Ondertoezichtstelling / uithuisplaatsing

Familie advocaat mr. M Schlepers heeft veel ervaring in procedures waarbij de Jeugdbescherming/ Raad voor de Kinderbescherming betrokken is. Dus bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing?  Dan kan advocaat mr. M Schlepers u helpen, zij staat voor u en gaat tot het uiterste! Klik voor meer informatie

Echtscheiding

Schlepers Advocatuur bemiddelt en adviseert bij echtscheidingen en het voeren van echtscheidingsprocedures. Een echtscheiding is vaak een rouwproces en mr. Schlepers zal zowel uw persoonlijke als uw zakelijke belangen niet uit het oog verliezen.

Omgang

Schlepers Advocatuur bemiddelt als familierecht advocaat en adviseert bij het opstellen van een ouderschapsplan.

Komt u er onverhoopt samen niet uit, dan zal zij uw belangen en dat van uw kind(eren) voorop stellen.

Alimentatie

Voor advies over rechten en plichten ter zake kinder- en partneralimentatie bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn voor het bepalen van de draagkracht van de alimentatieplichtige en het vaststellen van de behoefte van de alimentatiegerechtigde.

Familierecht Advocaat in Groningen

Dus zoekt u een familierecht advocaat in Groningen dan bent u aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak en u voelt zich na het gesprek al een stuk beter.

 

Beginnen met chatten
1
Direct contact
Bedankt voor de interesse in ons kantoor. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?