Pro deo & kosten

Gratis informatief gesprek Groningen

Voor een gratis informatief gesprek (30 minuten) in Groningen kunt u van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot en met 21.00 uur contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Toevoeging/gefinancierde rechtsbijstand

Schlepers Advocatuur staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, zodat Schlepers Advocatuur mag werken op basis van een toevoeging. Een advocaat die op basis van een toevoeging werkt moet aan speciale kwaliteitseisen voldoen die de Raad voor Rechtsbijstand samen met de Nederlandse Orde van Advocaten heeft opgesteld: Schlepers Advocatuur voldoet aan deze kwaliteitseisen.

Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging legt de Raad voor Rechtsbijstand een eigen bijdrage op. Mogelijk dat u hiervoor een beroep kunt doen op bijzondere bijstand; hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente. Verdere informatie over gefinancierde rechtsbijstand en de hoogte van de eigen bijdrage is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met Schlepers Advocatuur; wij staan u graag te woord.

Juridisch loket; korting eigen bijdrage

Schlepers Advocatuur  wijst u er graag op dat u mogelijk aanspraak maakt op korting op de eigen bijdrage die de Raad voor Rechtsbijstand oplegt wanneer u een verwijzing/ diagnosedocument verkrijgt van het Juridisch Loket. Het Juridisch Loket is in Groningen gevestigd aan de Coehoornsingel 4. Het Juridisch Loket is telefonisch bereikbaar op het nummer 0900-8020.

Uurtarief

Indien u niet voor een toevoeging in aanmerking komt, dan zal een uurtarief in rekening worden gebracht. Het basisuurtarief bedraagt € 185,00 per uur exclusief kantoorkosten en BTW. Er kan een afwijkend tarief worden afgesproken en er kunnen vaste prijsafspraken worden gemaakt: u kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Schlepers Advocatuur om de mogelijkheden te bespreken.

Kantoorklachtenregeling

Schlepers Advocatuur doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u onverhoopt niet tevreden bent, dan kunt u uw bezwaren voorleggen. Schlepers Advocatuur beschikt over een kantoorklachtenregeling, die op elke opdracht van toepassing is en op verzoek zal worden toegezonden. Schlepers Advocatuur zal na ontvangst van uw bezwaar geheel kosteloos en in overleg met u binnen vier weken een oplossing voor de ontstane problemen proberen te vinden of u voorzien van een duidelijke argumentatie. De klachtenregeling is kosteloos op te vragen.