Spreekuur juridisch advies in Het Floreshuis

Heeft u een juridische vraag waar u professionele hulp bij wilt? Wij helpen u graag! Vanaf 11 september kunt u twee keer per maand op de woensdagavond bij wijkcentrum Het Floreshuis in Groningen terecht voor al uw juridische vragen. U kunt met of zonder afspraak bij ons terecht tussen 19:00 en 21:00 uur. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten. Tijdens dit gesprek wordt u in de gelegenheid gesteld om uw verhaal te doen. Daarbij worden notities gemaakt om een zo duidelijk mogelijk beeld te creëren van de kwestie. Uiterlijk twee weken na het gesprek ontvangt u per e-mail of brief advies. Het kan zijn dat er vragen worden gesteld of om aanvullende informatie wordt gevraagd. Daarnaast is het mogelijk dat wij u persoonlijk bijstaan in juridische procedures.

Schlepers Advocatuur

Mr. Marieke Schlepers is de oprichter van Schlepers Advocatuur. Zij zal u bijstaan in het voeren van (gecompliceerde) juridische procedures. Het spreekuur wordt verzorgd door mevrouw Nazanin Vazirpanah. Zij is een jonge professional met veel praktijkervaring. In samenwerking met mr. Marieke Schlepers en met haar jarenlange ervaring als advocaat op uiteenlopende rechtsgebieden bieden zij juridische hulp aan rechtzoekenden.